Εκκενώθηκε η κατάληψη της «Έπαυλης Κουβέλου» στο Μαρούσι – Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών

0

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε Αστυνομική επιχείρηση στο κτίριο της Έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι, που τελούσε υπό κατάληψη από το έτος 2010.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο εσωτερικό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, πυροσβεστήρες και κράνη, ενώ δεν υπήρξε σύλληψη, αφού δεν βρέθηκαν άτομα στο κτήριο.
Για την εκκένωση της κατάληψης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε υποβληθεί μήνυση από το Ίδρυμα Στέγη Αχιλλέως και Ευδοκίας Κουβέλου, το οποίο διαχειρίζεται το κτίριο.
Οι αστυνομικοί είχαν εισαγγελική εντολή να εκκενώσουν την κατάληψη στην «Έπαυλη Κούβελου», το κτίριο της οποίας ανήκει σε ιδιώτη. Τέλος να πούμε ότι το συγκεκριμένο κτίριο στο Μαρούσι αφού εκκενώθηκε, στη συνέχεια σφραγίστηκε.

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στο Μαρούσι για την εκκένωση κατάληψης της έπαυλης Κούβελου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, από μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων κοντά στον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι με αφορμή την εκκένωση κατάληψης της έπαυλης Κούβελου.
Το συγκεντρωμένο πλήθος διαμαρτυρήθηκε για την εκκένωση της κατάληψης της έπαυλης Κούβελου με πανό και συνθήματα, ενώ οι περίπου 70 συγκεντρωμένοι έριξαν τρικάκια.

Επίθεση σε τράπεζα ύστερα από τη συγκέντρωση
Μετά τη συγκλεντρωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μερίδα των συγκεντρωμένων προκάλεσε φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή.

Share.

Comments are closed.