Αγία Παρασκευή: Ο ΠΑΟΔΑΠ για τα Χριστούγεννα 2019

0

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για τα Χριστούγεννα 2019, με τις πολιτιστικές δομές του.

  • Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, στις 7 Δεκεμβρίου, για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, συμμετείχε με την Φιλαρμονική του.
  • Στην εκδήλωση «Χριστούγεννα Αγάπης», μια υψηλής ποιότητας μουσική βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου “Pierce”, στις 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ., συμμετέχει με την Μεικτή Χορωδία του και με τρεις (3) Καθηγητές του Ωδείου του.
  • Διοργανώνει Έκθεση έργων του Παιδικού Τμήματος των Εργαστηρίων Τέχνης του, στο κτήριο «Πέτρινο», στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη), στις 21 και 22 Δεκεμβρίου και ώρες απο 11πμ εως 5μμ.
  • Το Τμήμα Latin χορών του, θα πραγματοποιήσει χορευτική παρουσίαση στην Στέγη Γερόντων «Άγιος Νεκτάριος», στις 20 Δεκεμβρίου , για την διασκέδαση των ενοίκων και την ενίσχυση του Ιδρύματος.
  • Διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου του, στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου, στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ
Share.

Comments are closed.