Νίκος Ανδρουλάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσαν τον Γκλέτσο που τους έλεγε προδότες [Βίντεο]

0

Γραφική χαρακτήρισε τη διαδικασία ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Αυτό που λέτε ‘’Προοδευτική Συμμαχία’’. Συμμαχία μπορεί να ‘ναι, προοδευτική δεν είναι», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου στις πρώτες θέσεις κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ, θυμίζοντας πως ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας, «έλεγε προδότες αυτούς που έφεραν τη Συμφωνία των Πρεσπών». Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνει μια «συσπείρωση εξουσίας που χρησιμοποιεί τη συνομωσιολογία, το λαϊκισμό, πολύ απλά για να διαμορφώσει ένα πλαίσιο για να επανέλθει στην εξουσία».
«Εσείς μιλάτε για πασοκοποίηση (του ΣΥΡΙΖΑ). Εγώ μιλάω για μια γραφική διαδικασία όταν χρησιμοποιείς αυτούς που πριν από μερικούς μήνες, όχι χρόνια πριν, σε έλεγαν προδότη, ότι είσαι παράγοντας των ξένων συμφερόντων. Κι εσύ για να τους ευχαριστήσεις, τους καλείς σε αυτή τη νέα σου προσπάθεια», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΣΗΜΕΡΑ» με τους Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου

Share.

Comments are closed.