Πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα για τις καταλήψεις, έξω από το σπίτι του Χρυσοχοΐδη

0

Διαμαρτυρία υπέρ των καταλήψεων έκαναν περίπου 50 άτομα έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, μια  ομάδα 50 ατόμων έφτασε έξω από το σπίτι του κ. Χρυσοχοΐδη στην Καλλιθέα. Εκεί, φώναξαν συνθήματα υπέρ των καταλήψεων και για τα Εξάρχεια. Επιπλέον, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν φέιγ βολάν, για την κατάληψη «Βανκούβερ», μία από αυτές που έχουν εκκενωθεί το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που κάνει η αστυνομία.
Στη συνέχεια, η ομάδα αυτή αποχώρησε από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χωρίς να προκληθεί ένταση. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στις 20 Νοεμβρίου είχε δώσει τελεσίγραφο 15 ημερών για την εκκένωση των καταλήψεων.

Πέτσας: Αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν πτοούν την κυβέρνηση
«Αντιδημοκρατικές ενέργειες, όπως η σημερινή στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δεν πτοούν την κυβέρνηση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και συμπλήρωσε: «Πολύ περισσότερο δε, όταν το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την απαίτηση των πολιτών να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές».

Share.

Comments are closed.