Γάλλος δημοσιογράφος έγραψε βιβλίο με τίτλο «Αλέξης Τσίπρας και οι μεταμορφώσεις της πολιτικής» [Βίντεο]
Βιβλίο για τον Αλέξη Τσίπρα έγραψε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Φαμπιάν Περιέ, ο οποίος εξιστορεί τα γεγονότα της ελληνικής κρίσης.
Το βιβλίο φέρει τον τίτλο «Αλέξης Τσίπρας και οι μεταμορφώσεις της πολιτικής» και έκανε «πρεμιέρα» στην Ελλάδα την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου.
Ο Περιέ, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του «Open», παραδέχθηκε ότι το κλίμα για τον πρώην πρωθυπουργό ήταν εχθρικό στην Ευρώπη, πολύ πριν το 2015 και την άνοδο στην εξουσία.
Στις σελίδες του βιβλίου περιγράφονται οι κρίσιμες στιγμές του α’ εξαμήνου του 2015, η επιβολή των capital controls, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν του δημοψηφίσματος.
Μάλιστα, το έργο του Γάλλου δημοσιογράφου κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο και στην πατρίδα του, τη Γαλλία.
Ξέφρενο πάρτι στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με…
Ο Όσκαρ Πιάστρι της McLaren ήταν ο νικητής στο γκραν πρι της Formula 1 στο Μπαχρέιν, με τον Τζορτζ…
Με κάθε επισημότητα έγινε η υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα στο Μεσολόγγι, ο…
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς,…
Μετά από τρεις μήνες προσβολής, επιβολής δασμών και ακόμη και απειλών με προσάρτηση ορισμένων από…
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ξεκίνησε τις πρώτες παρεμβάσεις διαγράμμισης διαβάσεων πεζών με τη χρήση νέων…