Επαναστατική Αυτοάμυνα: Δεν ήξερα καν την οργάνωση, έμεινα μ@λ@κ@ς, υποστηρίζει ο Βαγγέλης Σταθόπουλος

0

O προφυλακισμένος, Βαγγέλης Σταθόπουλος σε διαδικτυακή συνέντευξή του στο Omniatv αφ΄ ενός μεν αρνήθηκε ότι είχε σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και αφ’ ετέρου δήλωσε πλήρη άγνοια όσον αφορώ την ύπαρξή της.
Κατά την συνέντευξή του, το πρώην μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» τόνισε πως μετά την αποφυλάκισή του ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και πως ζούσε μια ήρεμη ζωή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ακόμα πως είναι ενεργό μέλος σε μια πολιτική οργάνωση αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά τίποτα παραπάνω. «Εμεινα μ@λ@κ@ς», σημειώνει στην συνέντευξή του.
Επιπλέον τονίζει ότι ο συγκατηγορούμενός του που στην ουσία περιέγραψε τη μεταφορά της γιάφκας αλλά και τη ληστεία στο Χολαργό, το έκανε για να έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση χρησιμοποιώντας τις διατάξεις του νόμου.
Σε άλλο σημείο, ο Βαγγέλης Σταθόπουλος αναφέρεται και στην ημέρα του τραυματισμού του καταζητούμενου Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη και λέει ότι τυχαία εκείνη την ημέρα κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ήταν τραυματισμένος και πήγε μόνο για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. «Θα το έκανα για κάθε σύντροφο του χώρου», είπε ο Βαγγέλης Σταθόπουλος επισημαίνοντας από τότε δεν τον ξαναείδε. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη ληστεία στο Χολαργό, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το περιστατικό.
Σ’ αυτό το σημείο να σημειωθεί πως η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει δείγμα DNA του Βαγγέλη Σταθόπουλου στη μηχανή που χρησιμοποίησαν και οι δυο τους για την ληστεία, προσπαθώντας μετέπειτα να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Ακούστε αναλυτικά τη διαδικτυακή συνέντευξή του Βαγγέλη Σταθόπουλου στο Omniatv

Share.

Comments are closed.