Γιάννης Μαγκριώτης*: Ανάπτυξη και περιβάλλον Δυτικά, ναι μπορούμε!

0

Το Καλοκαίρι του 2010 παρουσιάσαμε με τα στελέχη της Εγνατίας ΑΕ το σχέδιο για την κατασκευή των ανισόπεδων κόμβων της δυτικής εσωτερικής περιφερειακής στους Δημάρχους Σταυρούπολης Διαμαντή Παπαδόπουλο και Στάθη Λαφαζανίδη, πριν περάσουν δυο χρόνια είχαν ολοκληρωθεί οι μελέτες, είχαν διασφαλιστεί περίπου 120 εκ. ευρώ για την κατασκευή του και δημοπρατήσαμε το έργο στις αρχές του 2012. Το σύνολο του έργου έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2015. Ο κόμβος της Ευκαρπίας δόθηκε σε χρήση τον Σεπτέμβρη του 2017, ελπίζω μέχρι τέλους του χρόνου να δοθούν όλοι οι κόμβοι, όπως μου είπε ο σημερινός Διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας ΑΕ.
Η χαρά μου είναι μεγάλη και αξίζουν πολλά μπράβο σε όσους δούλεψαν για το μεγάλο αυτό έργο, που αφορά όλη την Πόλη, την οικονομία, το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

Η Κίνηση Πολιτών Δυτικής Θεσσαλονίκης, μια νέα Πρωτοβουλία, διοργανώνει Ημερίδα την Κυριακή 17/11/19 στις 11:00 στο Θέατρο «Χρήστος Τσακίρης» του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παύλου Μελά, Λαγκαδά 221, με θέμα: «Οι αναπτυξιακές υποδομές και το περιβάλλον στην Δυτική Θεσσαλονίκη».
Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στον πρώην Δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο
Ομιλητές:
1. Οι ηγεσίες της Αττικό Μετρό ΑΕ και της Εγνατίας ΑΕ.
2. Ειδικοί στο περιβάλλον, την χωροταξία, την δημόσια υγεία, την διαχείριση απορριμμάτων, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΕΥΑΘ.
3. Εκπρόσωποι της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Πατήστε και δείτε όλα τα 101 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.