Παύλος Χρηστίδης: Ο ρόλος των σκευωρών τελειώνει οριστικά

0

Με βάση τις επίσημες δηλώσεις, ο Ανδρέας Λοβέρδος, έχει την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματός του και στην υπόθεση της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε εις βάρος του.
«Είναι η τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια ενός συστήματος που δημιούργησε ένα πολιτικό κατασκεύασμα», είπε μιλώντας για το ζήτημα στον Αθήνα 9,84 ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, θυμίζοντας παράλληλα πως ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο πρώτος που ζήτησε και ψήφισε την άρση της ασυλίας του. «Η δικιά μας άποψη είναι ότι ο ρόλος των σκευωρών τελειώνει οριστικά», είπε, ζητώντας να ξετυλιχθεί το κουβάρι όχι μόνο στην υπόθεση Novartis, αλλά και στο παραδικαστικό σύστημα, εφόσον υφίσταται στην χώρα.
«Να ξετυλιχθεί επιτέλους ένα κουβάρι μίας ιστορίας η οποία έχει πολύ μεγάλο βάθος και ξεπερνά όλο αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να αφορά το ζήτημα της Novartis και μόνο. Εμείς δεν θεωρούμε ότι είναι μόνο η Novartis το ζήτημα. Υπάρχει από πίσω ένα παραδικαστικό το οποίο πρέπει κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Share.

Comments are closed.