Βασίλης Γιαννακόπουλος και Θανάσης Βαθιώτης Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες του Πατούλη

0

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και νυν Περιφερειακός σύμβουλος, Βασίλης Γιαννακόπουλος.
Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανεξαρτητοποίηση του από το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία του.
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους στον Βόρειο Τομέα με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, από τον οποίο πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε.
Το ίδιο συνέβη και με το έτερο περιφερειακό σύμβουλο που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, το γιατρό Θανάση Βαθιώτη, ό οποίος αν αναλαμβάνει Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.
Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού 4 πςριφερειακοί σύμβουλοι: Βασίλης Γιαννακόπουλος, Θανάσης Βαθυώτης, Κατερίνα Αδαμοπούλου και η Δήμητρα Αγγελάκη. Ακούγεται δε ότι θα υπάρξει και πέμπτη ανεξαρτητοποίηση εντός των ημερών, οπότε ο συνδυασμός του Γιάννηη Σγουρού θα μείνει με δώδεκα άτομα από 17 που είχε αρχικά.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την απόφαση ορισμού των 4 θεματικών αντιπεριφερειαρχών από τον Γιώργο Πατούλη

Share.

Comments are closed.