Αήθης επίθεση Πολάκη Κατά Γεωργιάδη Μέσω Facebook για προανακριτική

0

Με απίστευτη φρασεολογία επιτέθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης, για την προανακριτική της Novartis, προκαλώντας τον να βγάλει τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την αίθουσα.
Σε μία ανάρτηση στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης απευθύνθηκε στον υπουργό Ανάπτυξης με απίστευτους χαρακτηρισμούς:
Γεωργιάδη! Ελα να μας βγάλεις από την αίθουσα εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε, ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις εσύ σκουπίδι της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις… Ουστ!“, έγραψε στον λογαριασμό του ο πρώην υπουργός Υγείας.
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2425383894371744%26id%3D100007004708966&width=500″ width=”500″ height=”468″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Η απάντηση Γεωργιάδη στον Πολάκη
Απαντώντας, μέσω social media και εκείνος, στον Παύλο Πολάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι “Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου”.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/polakis-se-georgiadi-ela-na-mas-bgaleis-apo-aithoysa.
<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”el”><p lang=”el” dir=”ltr”>Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου… <a href=”https://t.co/EnGIuNrqIK”>pic.twitter.com/EnGIuNrqIK</a></p>&mdash; Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) <a href=”https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1193056117158486016?ref_src=twsrc%5Etfw”>9 Νοεμβρίου 2019</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Share.

Comments are closed.