Ι. Π. Μεσολογγίου: Θα καθυστερήσει η παράδοση των αντλιοστασίων εξ αιτίας περίεργων κλοπών

0

Η δημοτική αρχή Μεσολογγίου προβληματίζεται έντονα από την φθορά/κλοπή δημοτικής περιουσίας στα δυο νέα αντλιοστάσια που κατασκευάζονται κι αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.
Για το λόγο αυτό ο αντιδημάρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος προέβη σε δημόσια καταγγελία αναφέροντας πως εύλογες είναι οι ανησυχίες αλλά και η απορία που προκαλείται από το γεγονός πως το συγκεκριμένο συμβάν λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες πριν παραδοθεί το έργο σε λειτουργία.
Στη δήλωσή του μάλιστα σημειώνει πως η κατάσταση αυτή οδηγεί αναπόφευκτα σε νέα καθυστέρηση (παράταση) της παράδοσής των αντλιοστασιών τουλάχιστο για δυο μήνες, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία δεδομένου ότι ο χειμώνας πλησιάζει.
Πάντως ο αντιδήμαρχος όμως σε στέκεται μόνο σε αυτό το γεγονός, αλλά καταδικάζει «το νέο «χόμπι» ατόμων άγνωστης ταυτότητας που το τελευταίο δεκαήμερο «κατεβάζει» τις ασφάλειες, προκαλώντας φθορές και βραχυκύκλωμα στο σύνολο του δημοτικού φωτισμού. Είναι πραγματικά μια πράξη ανεύθυνη κι επικίνδυνη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Διαμαντόπουλου
«Θέλω δημόσια να καταγγείλω την φθορά/κλοπή δημοτικής περιουσίας στα δυο νέα αντλιοστάσια που κατασκευάζονται κι αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.
Μάλιστα εύλογες είναι οι ανησυχίες αλλά και η απορία που δημιουργείται ότι το συγκεκριμένο συμβάν λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες πριν παραδοθεί το έργο σε λειτουργία.
Η κατάσταση αυτή, οδηγεί αναπόφευκτα σε νέα καθυστέρηση (παράταση) της παράδοσής τους τουλάχιστο για δυο μήνες,  γεγονός που προκαλεί  έντονους προβληματισμούς κι ανησυχία μιας και ο χειμώνας είναι μπροστά μας.
Τέλος καταδικάζω το νέο «χόμπι» ατόμων άγνωστης ταυτότητας που το τελευταίο δεκαήμερο «κατεβάζει» τις ασφάλειες, προκαλώντας φθορές και βραχυκύκλωμα στο σύνολο του δημοτικού φωτισμού. Είναι πραγματικά μια πράξη ανεύθυνη κι επικίνδυνη.
Απευθύνω κάλεσμα στους  δημότες να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορές και να επαγρυπνούν θωρακίζοντας το ίδιο το «σπίτι» τους.  Γιατί ο Δήμος μας αυτό το χαρακτήρα έχει. Είναι το σπίτι όλων μας.
Η μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων είναι μονόδρομος. Η συνδρομή της Αστυνομίας επίσης. Δεν λύνει όμως το πρόβλημα
».

Share.

Comments are closed.