Μεταμόρφωση της πλατείας Εξαρχείων -Ο δήμος από το πρωί πλένει, βάφει, φυτεύει λουλούδια

0

Ο Δήμος Αθηναίων πραγματοποιεί από το πρωί μια συντονισμένη επιχείρηση για την ανάπλαση της πλατείας Εξαρχείων, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις που έχει στην διάθεσή του. 
Οι άνθρωποι του Δήμου από νωρίς το πρωί, αξιοποιώντας  το σύνολο του τεχνολογικού εξοπλισμού, προχώρησαν σε μια  σειρά παρεμβάσεων που ομορφαίνουν την πλατεία και την κάνουν πιο φιλική και φιλόξενη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Έγιναν νέες φυτεύσεις αλλά και συντήρηση του υπάρχοντος πρασίνου σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας. Αντικαταστάθηκαν οι λάμπες στις κολώνες και διορθώθηκαν οι  ηλεκτρολογικές βλάβες, ενώ ειδικά συνεργεία αντικατέστησαν σπασμένα και φθαρμένα πλακάκια στο διάζωμα της πλατείας.

Μπακογιάννης: Παρεμβάσεις σε γειτονιές με μόνιμο χαρακτήρα
Όπως έχει τονίσει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης οι παρεμβάσεις για καθαριότητα, εμπλουτισμό του πρασίνου, περισσότερο φωτισμό  και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας  που βελτιώνουν την καθημερινότητα των Αθηναίων αποκτούν πλέον μόνιμο χαρακτήρα και θα αφορούν τόσο το κέντρο όσο και όλες τις γειτονιές της πόλης.

Κεντρικός στόχος είναι να αξιοποιούνται όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση του ο Δήμος και να υπάρχει πάντοτε κοινός σχεδιασμός όλων των αρμόδιων υπηρεσιών για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.
Τέτοιες παρεμβάσεις θα βλέπουμε συχνά σε γειτονιές της Αθήνας σύμφωνα με το Κώστα Μπακογιάννη.

Share.

Comments are closed.