Μιχάλης Κατρίνης: Πρώτη προτεραιότητα του ΚΙΝΑΛ η πρώτη κατοικία

0

Στην ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας επιμένει από την πρώτη στιγμή το Κίνημα Αλλαγής, που τονίζει ότι τα 132 εκατομμύρια ευρώ ετησίως προς αυτό τον σκοπό δεν αντιμετωπίζουν την πλειοψηφία των περιπτώσεων, για αυτό και δεν προσφέρονται για πανηγυρισμούς και «τσακωμούς» μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για την πατρότητα της σχετικής απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
«Η συγκεκριμένη λύση είναι συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας, περιορισμένου εύρους εφαρμογής και απέχει πολύ από τη συνολική αντιμετώπιση που εμείς προτείνουμε, λύση για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών», δήλωσε ο αρμόδιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας την ανάγκη συνολικού σχεδιασμού για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, με πάγωμα των οφειλών στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών, αναθεώρηση του πλαισίου των πλειστηριασμών και δημιουργία ειδικού πιστωτικού ιδρύματος για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών και επιχειρηματικών δανείων.
«Για το Κίνημα Αλλαγής η προστασία της πρώτης κατοικίας ήταν και είναι πρώτη προτεραιότητα. Όχι με ευχολόγια, αλλά με πρωτοβουλίες και νομοθετικές παρεμβάσεις στην πράξη», δήλωσε ο κ.Κατρίνης.

Share.

Comments are closed.