Χαλάνδρι: Το πάρτυ των αναμνήσεων ρίχνει αυλαία στη Ρεματιά Χαλανδρίου

0

Με ένα μεγάλο ανοιχτό πάρτυ, που διοργανώνει η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου, ολοκληρώνει το πρόγραμμά του το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Το πάρτυ των αναμνήσεων, αναβιώνει την ατμόσφαιρα των ‘60s, ‘70s και ‘80s και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με ρετρό διάθεση.
Εκτός από το μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια της εποχής, το Σάββατο, το κλίμα περασμένων δεκαετιών θα μεταφέρουν τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που θα βρίσκονται στη Ρεματιά, τα οποία θα κάνουν βόλτα από το μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα παραμείνουν μέχρι το βράδυ στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας «καλώντας» όλους και όλες στο πάρτυ της Ρεματιάς. Οι πόρτες του θεάτρου θα ανοίξουν από τις 7 μ.μ. ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να επισκεφθεί την έκθεση των κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών  και μια ώρα αργότερα το πρόγραμμα της βραδιάς ξεκινά με βιντεοπροβολές ενώ στις 8.30 το πάρτυ ανοίγουν οι New Oldies με ελληνικά τραγούδια από τα ‘60s και ‘70s.
Ακολουθούν οι Εκτός Προγράμματος, οι οποίοι παρουσιάζουν με τις κιθάρες τους μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής και το κέφι αναμένεται να απογειωθεί με όλο τον κόσμο να κατέβει για χορό με την εμφάνιση της Βιβής Κίτσου και του Γιάννη Ανδράκη ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τους All Star Rock Band και κλασικά κομμάτια της ροκ μουσικής σκηνής.
Στο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς συμμετέχει η Χορωδία του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου, συνοδεύοντας σε τρία τραγούδια τους New Oldies.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο υπαρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου, Γιάννης Μαρίνης και την παρουσίαση το μέλος της Ένωσης, Γιάννης Ιντζεγιάν.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης  (CORTE, THEORY & WHITE MONKEY),  τα οποία θα σερβίρουν κοκτέιλ εποχής, η ένωση ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων ORCA και η λέσχη μοτοσικλετιστών MOTO GUZZI, οι ομάδες κοινωνικής δικτύωσης ‘’ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ’’ & ‘’ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ’’

Ελεύθερη είσοδος – Ώρα έναρξης μουσικού προγράμματος: 8.30 μ.μ.

Share.

Comments are closed.