Ολυμπιακός: Με νέο όνομα στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ

0

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την Α2 μπάσκετ ανδρών και σε αυτό το πλαίσιο ενημέρωσε την ΕΟΚ πως αλλάζει ο διακριτικός τίτλος του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι θα χρησιμοποιήσουν το «Ολυμπιακός Β’» ως όνομα, μαζί με την επεξήγηση της αναπτυξιακής ομάδας στον τίτλο, που θα υφίσταται στο πρωτάθλημα της Α2 και στο Κύπελλο. Θυμίζουμε πως σε αυτή την ομάδα θα αγωνίζονται οι νεαροί παίκτες του συλλόγου μαζί με κάποιους «μπαρουτοκαπνισμένους» της κατηγορίας, ενώ το… βασικό τμήμα με τον Ντέιβιντ Μπλατ θα συμμετέχει μόνο στη Euroleague.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».
Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος

Share.

Comments are closed.