Νίκος Παπαναστάσης (ΚΚΕ): Δεν λύνεται το προσφυγικό με μέτρα που ανακυκλώνουν το πρόβλημα

0

«Μέτρα-“ασπιρίνες”, που ανακυκλώνουν το πρόβλημα», χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης, τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για το Προσφυγικό, μιλώντας στην ΕΡΤ1, και σημείωσε πως «η μεταφορά μερικών εκατοντάδων ανθρώπων από τα νησιά προς την ηπειρωτική Ελλάδα δεν είναι παρά σταγόνα στον ωκεανό».
Ο κ. Παπαναστάσης ανέφερε πως «όλοι οι μετανάστες που είναι εγκλωβισμένοι στα νησιά, σε αυτά τα άθλια hot spot, θα πρέπει να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα, προκειμένου να τους δοθεί κάθε ανθρωπιστική βοήθεια και να τους χορηγηθούν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έντυπα για να μετακινηθούν στους τόπους που επιθυμούν».
Αναφερόμενος στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε πως «οι μόνες εξαγγελίες που τηρούνται από τα αστικά κόμματα είναι αυτές που αφορούν τους επιχειρηματικούς ομίλους», ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, για «να περάσει το μήνυμα ότι ο λαός, οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη να ανατρέψουν αυτήν την πολιτική».

Δείτε βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” ΜΕ ΤΗ Νίνα Κασιμάτη και το Χρήστο Παγώνη

Share.

Comments are closed.