Categories: Κοινωνία

Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για τα ρατσιστικά του σχόλια

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται ο Θεόδωρος Γιάνναρος πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, από μέλος του κόμματος, γιατί εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα χαρακτηρίζοντας τον «πίθηκο» και «απόβρασμα»
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γιάνναρος χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητά τους ως μέλος του κόμματος.
Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει αναλυτικά:
«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Arash Hampay, πρόσφυγας από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter και έγραφε: «φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».
Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, σχολίασε με ρατσιστικό τρόπο την ανάρτηση αυτή και έγραψε: «θα πας από κει που ήρθες, πίθηκε».

Βασίλης Φουρτούνης

Recent Posts

Π. Γερουλάνος για «Σπαρτιάτες»: Άλλο ένα θέμα στο οποίο χωρίς την πίεση του ΠΑΣΟΚ, η Κυβέρνηση δεν θα έκανε τίποτα

Σε τρεις αλήθειες αναφέρθηκε σε παρέμβασή του, σήμερα στη Βουλή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ…

13 ώρες ago

«Νίκη Πολιτών» – Γιάννης Σταθόπουλος: Επιτέλους στολίζουν Πλατείες – Σκάνδαλο το ποσό ενοικίασης, ενώ αυξάνουν τα τέλη 35%

Η δημοτική παράταξη «Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής», με επικεφαλής τον Γιάννη Σταθόπουλο, με ανακοίνωσή της αναφέρεται…

14 ώρες ago

Χ. Δούκας σε Κ. Μπακογιάννη για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: Αγωνιζόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα που δημιουργήσατε εσείς

Απάντηση στις αιτιάσεις της παράταξης του Κ. Μπακογιάννη για την διπλή ανάπλαση έδωσε στο δημοτικό…

14 ώρες ago

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας -Σε ηλικία 79 ετών

Σε ηλικία 79 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος…

1 ημέρα ago

Το ΕΝΔΙΣΥ αγωνίζεται για το αυτονόητο «Ο e-ΕΦΚΑ και ο ΕΟΠΥΥ να εφαρμόζουν τους νόμους, που έχουν ψηφιστεί!»

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ) ζητά από τον e-ΕΦΚΑ να εφαρμόσει τον ν.5045/2023 άρθρο 45…

2 ημέρες ago

Όχι από το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου διατρανώνει προς κάθε κατεύθυνση και αποδέκτη την πλήρη αντίθεσή του…

2 ημέρες ago