Διεγράφη από τη ΝΔ ο Θεόδωρος Γιάνναρος για τα ρατσιστικά του σχόλια

0

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Στεργίου, διαγράφεται ο Θεόδωρος Γιάνναρος πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» και μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, από μέλος του κόμματος, γιατί εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά πρόσφυγα χαρακτηρίζοντας τον «πίθηκο» και «απόβρασμα»
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γιάνναρος χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητά τους ως μέλος του κόμματος.
Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει αναλυτικά:
«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Arash Hampay, πρόσφυγας από το Ιράν που ζει στην Ελλάδα, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter και έγραφε: «φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».
Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, σχολίασε με ρατσιστικό τρόπο την ανάρτηση αυτή και έγραψε: «θα πας από κει που ήρθες, πίθηκε».

Share.

Comments are closed.