Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρός Αστέρας στον δρόμο του Ολυμπιακού

0

Με Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στον δεύτερο όμιλο του Champions League.
Η πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα, με τον πιο υψηλό μπάτζετ και αποτελεί τον πιο ψηλό εμπόδιο.
Η Τότεναμ έκανε πέρυσι μία θαυμάσια πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League, διαθέτει καινούργιο γήπεδο και προέρχεται από το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, το αγγλικό.
Ιδιαίτερα είναι τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις και σε οπαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά και οι οκτώ όμιλοι
1ος όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν
Ρεάλ Μαδρίτης
Μπριζ
Γαλατάσαραϊ
2ος όμιλος
Μπάγερν Μονάχου
Τότεναμ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ερυθρός Αστέρας
3ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Αταλάντα
4ος όμιλος
Γιουβέντους
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Λοκομοτίβ Μόσχας
5ος όμιλος
Λίβερπουλ
Νάπολι
Σάλτσμπουργκ
Γκενκ
6ος όμιλος
Μπαρτσελόνα
Ντόρτμουντ
Ίντερ
Σλάβια Πράγας
7ος όμιλος
Ζενίτ
Μπενφίκα
Λιόν
Λειψία
8ος όμιλος
Τσέλσι
Άγιαξ
Βαλένθια
Λιλ
 

Οι ημερομηνίες των 6 αγωνιστικών:
1η αγωνιστική: 17/18 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική: 1/2 Οκτωβρίου
3η αγωνιστική: 22/23 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 5/6 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 26/27 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική: 10/11 Δεκεμβρίου

Ο Μαρινάκης για την κλήρωση του Ολυμπιακού: Μας αρέσουν τα δύσκολα, φέρνουμε κι άλλο παίκτη αύριο»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίαζοντας την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League, τονίσε ότι «μας αρέσουν τα δύσκολα», ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση των ερυθρόλευκων.
«Αυτό που έχουμε πετύχει τα τελευταία 9 χρόνια, είναι ο Ολυμπιακός να έχει αναγνωριστεί στα μεγαλύτερα σαλόνια και χρειάστηκε σκληρή δουλειά για να το πετύχουμε. Ο Νίκος Καζαντζάκης μας εξηγεί με αριστουργηματικό τρόπο γιατί μας αρέσει ο ανήφορος. Εμένα μου αρέσει ο ανήφορος, μας αρέσουν τα δύσκολα. Ξέρουμε τη Μπάγερν και την Τότεναμ, καθώς και  τα αδέρφια μας στη Σερβία. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, θα είμαστε δυνατοί και είμαστε αισιόδοξοι», τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV.
Συνεχίζοντας είπε: «Σήμερα ήδη ξεκινήσαμε και αύριο θα δείτε αυτά που έρχονται. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε στα προηγούμενα ματς, έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Μπενζιά είναι στην Ελλάδα κι έρχεται κι άλλος παίκτης αύριο. Ωστόσο αγαπάμε τους παίκτες που έχουμε, με τους οποίους φτάσαμε ως εδώ και θα πάμε πολύ καλά».

Ο Μαρτίνς για κλήρωση Ολυμπιακού: Οι παίκτες θα τιμήσουν το έμβλημα της ομάδας
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς είπε στην COSMOTE TV για την κλήρωση:
«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Όμως είμαστε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο με Μπάγερν και Τότεναμ. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ αν και υπάρχουν παίκτες που θα παίζουν πρώτη φορά στο Champions League. Ξέρουμε όμως με τι αντιπάλους έχουμε να κάνουμε.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος όπως και εμείς είναι το αουτσάιντερ του ομίλου. Θα το δούμε το πρόγραμμα. Στο γήπεδό μας είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε μεγάλη φιλοδοξία, έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να προχωρήσουμε. Έχουμε φιλοδοξίες και όνειρα για κάτι καλό. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και φιλόδοξους παίκτες.»

Share.

Comments are closed.