Λοβέρδος για Novartis: Είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν -Θα τους τσακίσω με τα προνόμια του απλού Έλληνα πολίτη

0

«Τελευταίο σπασμό του Ρασπούτιν». Χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος την άσκηση δίωξης σε βάρος του για την υπόθεση Novartis, ενώ μάλιστα κατήγγειλε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία που δείχνουν κατάχρηση εξουσίας.
Ο βουλευτής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου μεταξύ άλλων τόνισε πως ένας επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες για να καταθέσει «συγκεκριμένα πράγματα».
Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο στην υπόθεση, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε:
«Τώρα θα τον δω τον φάκελο που θα έρθει στη Βουλή, αλλά από ότι μαθαίνω κανένα, αντίθετα έχω να σας πω ότι στο πλαίσιο κατάχρησης εξουσίας που έχει ασκηθεί και οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλες και σε όλους υπάρχουν στοιχεία καινούργια που προέκυψαν μετά τη δική μου παροχή διευκρινίσεων που είναι σε αντίθετη κατεύθυνση. Δηλαδή: Πήγε μάρτυρας και είπε ότι έδινε χρήματα σε έναν από τους κουκουλοφόρους. Δεύτερο και σοβαρότερο ένας εκ των μαρτύρων που πήγε χωρίς κουκούλα, επειδή μηνύθηκε, πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή του και κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο λέει ότι “άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και ότι πιεζόταν και δεν του έδειχναν στο τέλος να διαβάσει τι είναι αυτό που είχε πει”».
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη στέλνει ξανά τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με μοναδικό στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα».
Κλείνοντας ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε: «Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια που διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια και τα προσχήματα βουλευτών και υπουργών. Θα μου φάει κάποιους μήνες παραπάνω. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε».

Share.

Comments are closed.