Στις 9 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ η Φώφη Γεννηματά με προτεραιότητα την κλιματική αλλαγή

0

Τον σχεδιασμό της ενόψει της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, κάνει η Χαριλάου Τρικούπη, με την Φώφη Γεννηματά να επιθυμεί να στείλει σημαντικά μηνύματα από την επίσκεψή της στη Θεσσαλονίκη, για ένα μείζον θέμα, που απασχολεί μεν το Κίνημα Αλλαγής, αλλά πλέον έχει αρχίσει να γίνεται και μέρος της καθημερινότητας όλων μας. ο λόγος για την κλιματική αλλαγή, που πρώτο το ΠΑΣΟΚ «σήκωσε» ως θέμα και εξακολουθεί να  παραμένει σε προτεραιότητα στο Κίνημα Αλλαγής επί χρόνια.
Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να μιλήσει στην παραδοσιακή εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Μέγαρο στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Για την επόμενη πιθανότατα μέρα, προγραμματίζεται επίσκεψή της σε όλα τα περίπτερα της Έκθεσης που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, σε μία προσπάθεια της Χαριλάου Τρικούπη να αναδείξει το θέμα, που έχει αρχίσει πλέον να παίρνει τρομακτική μορφή και στην χώρα μας, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειές του στο μέλλον.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα παρουσιάσει -τόσο με δήλωσή της, όσο και μέσα από συζητήσεις της με τους αρμοδίους και όσους ασχολούνται με το ζήτημα- τις προτάσεις του κόμματός της για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Το ΚΙΝΑΛ, εξάλλου, έχει σκοπό να αναδείξει την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε βασική προτεραιότητα τόσο για την πολιτική όσο και για την κοινωνική ζωή του τόπου, το επόμενο διάστημα.

Share.

Comments are closed.