ΠΟΕΔΗΝ για Πολάκη: Δηλώνει παλικάρι αλλά δεν θέλει να δικαστεί σαν απλός πολίτης

0

«Πυρά» κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπέλυσαν οι συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Αφορμή για την επικριτική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ στάθηκε η είδηση για την άρση ασυλίας και κυρίως η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.
Και κλείνει η ανακοίνωση με την καταγγελία ότι: η ΠΟΕΔΗΝ έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Παύλου Πολάκη τον Ιανουάριο του 2017 «παράλληλα με την αγωγή αποζημίωσης που καταδικάστηκε, αλλά αγνοείται η τύχη της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«Διαμαρτύρεται ο κος Πολάκης για την άρση της ασυλίας.
Έβριζε τους πάντες και την ΠΟΕΔΗΝ με τον πιο χυδαίο τρόπο και 
τώρα θέλει να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.

Ο κος Πολάκης που αυτοχαρακτηρίζεται παλληκάρι, διαμαρτύρεται για την άρση της ασυλίας προκειμένου να δικασθεί στα Ποινικά Δικαστήρια ως απλός πολίτης. Προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την Υπουργική ασυλία.
Αλήθεια, στα Υπουργικά του καθήκοντα ήταν να βρίζει με ανυπόστατες κατηγορίες τους πάντες.
Γιατί ο κος Πολάκης αντιδρά να δικασθεί με τον τρόπο που θα δικασθούμε εμείς για τις πολλές μηνυτήριες αναφορές που έκαναν κατά της ΠΟΕΔΗΝ Διοικητές Νοσοκομείων κατ’ εντολή του, για δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων, για την κατάσταση των Νοσοκομείων αν και οι καταγγελίες ήταν αυταπόδεικτες από όλους.
Η ΠΟΕΔΗΝ υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά τον Ιανουάριο 2017 στον κο Πολάκη παράλληλα με την αγωγή αποζημίωσης που καταδικάστηκε, αλλά αγνοείται η τύχη της

Share.

Comments are closed.