«Παιχνιδοϊστορίες» στη Δυτική Πύλη του Κάστρου της Ναυπάκτου!

0

Στις 26, 27 και 28 Ιουλίου οι πιο όμορφες «Παιχνιδοϊστορίες» περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι τους μικρούς μας φίλους σε ένα από τα πιο μαγικά σημεία της πόλης της Ναυπάκτου.
Μετά την περυσινή μεγάλη επιτυχία και τη θερμή ανταπόκριση των παιδιών, οι «Παιχνιδοϊστορίες» επιστρέφουν στη Δυτική Πύλη!  Η ιστορία συναντά το παραμύθι και το παιχνίδι τη δημιουργία με νέα και πιο ενδιαφέροντα εργαστήρια από γνωστές επιχειρήσεις της πόλης μας! 
Το πρόγραμμα θα είναι σαφώς εμπλουτισμένο, καθώς στις 19:30’ δίνουμε ραντεβού και τις τρεις ημέρες στη Δυτική Πύλη και στη συνέχεια ακολουθούν παραστάσεις εξαιρετικά αφιερωμένες στους μικρούς μας φίλους σε τρία μοναδικά σημεία:  Πύργος Μπότσαρη, Σκαλάκια Αγίου Δημητρίου και Πάρκο Θερβάντες!
Με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας Λευκάδας, δίνουμε λοιπόν ραντεβού την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου στη Δυτική Πύλη του Κάστρου μας, στις 19:30 κάθε απόγευμα και διασκεδάζουμε όλοι μαζί!
Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Άντζυ Κάντζου (Σβούρα) – 6936 687873

Share.

Comments are closed.