Δήλωση της υποψήφιας βουλευτού της Α’ Αθήνας Σοφίας Πουλοπούλου με το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου

0

Η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας Σοφία Πουλοπούλου, με αφορμή το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Πέρα και πάνω από την προσωπική επιτυχία του κάθε υποψηφίου, είναι η επιτυχία του Κίνηματός μας, για το κοινό όφελος και την προοδευτική αλλαγή της χώρας!
Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε πάνω απ´ όλα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής!
Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιούς μου για τον αγώνα που δώσαμε όλες αυτές τις μέρες και το όμορφο αυτό ταξίδι που μοιραστήκαμε, με κοινό και μοναδικό μας στόχο, να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο ψηλά!
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το όμορφο αυτό ταξίδι:

  • την πρόεδρό μας, Φώφη Γεννηματά, για την τιμή και την εμπιστοσύνη της να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό μας,
  • όλους τους φίλους συνυποψήφιούς μου που δώσαμε έναν όμορφο, ενωμένο, κοινό αγώνα,
  • τον Γραμματέα μας τον Μανώλη Χριστοδουλάκη,
  • τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη,
  • όλους τους φίλους μου, τους συμπατριώτες μου και τους συντρόφους που στάθηκαν δίπλα μου και με αγκάλιασαν στο πρώτο και δύσκολο αυτό εγχείρημα, τους πολίτες που στάθηκαν μέσα στη ζέστη, μου αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους να με ακούσουν, να συζητήσουν μαζί μου, να μου ευχηθούν, να με εμπιστευθούν.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον αγαπημένο μου φίλο Κυριάκο Μπίκο για το υπέροχο δώρο του, για την σκέψη και τον χρόνο που αφιέρωσε για να μου φτιάξει το παρακάτω βίντεο.
Όμορφες στιγμές, ανάμεσα σε όμορφους ανθρώπους.
Η νέα γενιά είναι εδώ, με παρακαταθήκη τις αξίες και το έργο του Αντρέα και συνοδοιπόρους όλα τα μεγάλα μας, ιστορικά, ιδρυτικά στελέχη!
Στις 7 Ιουλίου Επιστρέφουμε
Η Λογική Επιστρέφει.

Η 4η ψήφος σας θα είναι τιμή για εμένα

Δείτε το βίντεο

Share.

Comments are closed.