Ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στο Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών 

0

Προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες «να αγνοήσουν τα ψευτοδιλήμματα, ώστε να αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην επιστρέψει η Δεξιά με ρεβανσιστικές μεθοδεύσεις» απευθύνει ο Δημήτρης Στάμου στις επαφές που έχει με τους πολίτες του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών, όπου είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, ολοκληρώνοντας, όπως λέει, την επαγγελματική του διαδρομή, αφιερώνεται στην ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και στον αγώνα, όπως τονίζει, «για την οικονομική ανάκαμψη με κοινωνική δικαιοσύνη και την αναβάθμιση της πολιτικής, που έχει τρωθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια». Όσον αφορά στην επομένη των εκλογών επισημαίνει ότι «το Κίνημα Αλλαγής με την αυτόνομη πορεία του μπορεί να γίνει φάρος σταθερότητας και προοδευτικών λύσεων».

Βιογραφικό Δημήτρη Στάμου

  • Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Επικοινωνίας του «Κινήματος Αλλαγής».
  • Πτυχιούχος Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μιλάνου Ιταλίας.
  • Δημοσιογραφική πορεία κυρίως στο ραδιοτηλεοπτικό τομέα, ξεκινώντας από την Ε Ρ Τ το 1984  (Πολιτικό ρεπορτάζ – Παρουσίαση Δελτίων Ειδήσεων και Εκπομπών)  και από το 1991 για μία 20ετία στον  ANT1 TV, ως Διευθυντής  Σύνταξης και Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων, Γενικός Διευθυντής  του ΑΝΤ1 Radio, Project manager του Ενημερωτικού τομέα. Πολιτικός Συντάκτης στην Εφ. ΕΞΠΡΕΣ, Σύμβουλος Έκδοσης στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Αρχισυντάκτης στο Ρ/Σ Flash, συνεργασίες με την Εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το Περιοδικό και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ΡΙΚ.
  • Καθηγητής σε Δημοσιογραφικές σχολές και συντονιστής σεμιναρίου στο τμήμα ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.
  • Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλίκη Κοτζιά.
Share.

Comments are closed.