Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για τα συνθήματα εναντίον της Ντόρας -Ο ένας είναι ο γιος του γραμματέα της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

0

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη τριών δεκαπεντάχρονων (!!!) για τα σοκαριστικά συνθήματα στο ασανσέρ του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ τον οποίων ο ένας είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, στις 10:30 το βράδυ και ενώ στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά βρίσκονταν εθελοντές, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της βουλευτού γράφτηκαν εμετικά συνθήματα με ευθείες απειλές κατά της ζωής της.
Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, «Ντόρα το ’89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του Ντόρα.
Οι τρεις 15χρονοι, όμως, το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας ακόμη στο ασανσέρ του γραφείου της κυρίας Μπακογιάννη: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».
Μόλις ο διευθυντής του γραφείου της βουλευτού της ΝΔ εντόπισε τα συνθήματα στο ασανσέρ πήγε αμέσως στο ΑΤ και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνα και κατάφερε να βρει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια.
Οι προσαγωγές δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις καθώς η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη απέσυρε τη μήνυση, όταν έμαθε ότι πρόκειται για ανήλικους.

Share.

Comments are closed.