Συλλυπητήρια μηνύματα Παπανδρέου, Γεννηματά, Λοβέρδου, Βούτση και άλλων στελεχών για τον θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου

0

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου στα στελέχη τα μέλη του Κινήματος και την πολιτική γησία.

Φώφη Γεννηματά: Η αδόκητη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου προκαλεί βαθιά θλίψη και πόνο σε όλη την Παράταξη
Η πλήρης δήλωση της Φώφης Γεννηματά για τον θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου
:

«Η αδόκητη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου προκαλεί βαθιά θλίψη και πόνο σε όλη την Παράταξη. Ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν στην πρώτη γραμμή με συνέπεια, ευθύνη και σεμνότητα στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες μέχρι την τελευταία στιγμή.
Στάθηκε αλύγιστος στις επιθέσεις και ασυμβίβαστος στις δυσκολίες. Μα πάνω απ΄ όλα υπήρξε ένας ακούραστος σύντροφος και συνοδοιπόρος με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Παράταξη και την πατρίδα μας.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Παπανδρέου: Καλό ταξίδι Ροβέρτο
Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου για το θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου:

«Με μεγάλη θλίψη έμαθα για τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου φίλου, του
συνεργάτη, του σπουδαίου αγωνιστή, με τη μεγάλη προσφορά στη χώρα και στην Παράταξη. Καλό ταξίδι Ροβέρτο.»

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Θα μας λείψει ο Ροβέρτος
Γράφει ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης στο facebookQ

«Τον γνώρισα όταν ήμουν 26, πριν γίνω γραμματέας. Θα μπορούσε να με αντιμετωπίσει απλά ως ένα νέο σύντροφο, χωρίς εικόνες, χωρίς εμπειρίες. Αλλά δεν το έκανε.
Ο άλλοτε Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ με αγκάλιασε, με ενθάρρυνε από την πρώτη στιγμή. Χωρίς λόγο, και φυσικά χωρίς όφελος. Και αυτό δείχνει το μεγαλείο του. Την αντίληψη του.
Έφυγε σήμερα ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Ένας άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από τους αγώνες της παράταξης. Ακόμα και στα πιο δύσκολα.
Συλλυπητήρια στους οικείους του.
Θα λείψει σε όλους μας.»

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ήταν πάνω από όλα μαχητής
Έραψε στο Twitter o Ανδρέας Λοβέρδος για το θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου

«Με τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο υπήρξαμε συναγωνιστές, συνάδελφοι και φίλοι. Αξιόλογος πολιτικός, εξαίρετος άνθρωπος. Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος ήταν πάνω από όλα μαχητής. Και της ζωής και της πολιτικής. Θα τον θυμόμαστε πάντα!».

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για το θάνατο του Σπυρόπουλου
Τη θλίψη του για την απρόσμενη απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κύριος Νικόλαος Βούτσης, δηλώνοντας:

«Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος διακρίθηκε για την συνέπεια, την ευθύνη αλλά και την σεμνότητα και το ήθος, στους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες.
Ιδιαίτερα ως βουλευτής Αρκαδίας διακρίθηκε για τη σταθερή επιμονή του στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου της κοινής μας καταγωγής και των απανταχού συμπατριωτών μας.
Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια
».

Σοφία Πουλοπούλου: Καλό ταξίδι σύντροφε
Η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σοφία Πουλοπούλου, έγραψε στο συλλυπητήριο μήνυμά της
«Ιδρυτικό στέλεχος, 
ένας πραγματικός σύντροφος,
επί δεκαετίες στην πρώτη γραμμή των αγώνων της Δημοκρατικής μας Παράταξης.
Ακούραστα και αδιάκοπα, προσέφερε στον αγώνα με συνέπεια, σεμνότητα κι ευθύνη.
Υπηρέτησε τόσο συνδικαλιστικά όσο και πολιτικά την πατρίδα μας με ήθος και αρχές και παρέμεινε πιστός μέχρι το τέλος στις αξίες που πρέσβευε και υπηρετούσε.
Η θλίψη για την απώλεια του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, μεγάλη.
Καλό ταξίδι σύντροφε.
Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του

Τάσος Αποστολόπουλος: ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΡΟΒΕΡΤΟ….
Ο πρώην Γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ και φίλος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου έγραψε στο μήνυμά του:
«Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος δεν ήταν ένας απλός πολιτικός. Ήταν ένας οραματιστής. Ένας ασυμβίβαστος δημοκράτης που δίδασκε με τη συμπεριφορά του πολιτικό πολιτισμό. Στα δύσκολα όταν εμείς κάναμε βήματα οπισθοχώρησης αυτός με αισιοδοξία έδινε λύσεις. Αγαπούσε την πατρίδα και πάντα μας έλεγε ότι στόχος της πολιτικής πρέπει να είναι χωρίς εκπτώσεις η στήριξη της πατρίδας μας και του λαού μας. Αγαπούσε την Αρκαδία και δικό του δημιούργημα είναι η σχολή του ΟΑΕΔ και όχι μόνο. Πάντα μας ζητούσε να στηρίζουμε συνεχώς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου γιατί είναι ο «πνεύμονας» της Περιφέρειας. Το μεσημέρι μιλήσαμε στο τηλέφωνο για τελευταία φορά. Μιλήσαμε για την αυριανή επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη αλλά και για τον γάμο του Σωτήρη. Θα ήταν παρόν και στα δυο γεγονότα. Κλείσαμε το τηλέφωνο και μετά από μια ώρα έπεσε σαν κεραυνός η είδηση.
Η Δημοκρατική Παράταξη πενθεί….
Εμείς χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας….
Φίλε καλό ταξίδι. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στο αξιακό σύστημα που χάραξες για μια δημοκρατική παράταξη ισχυρή στην υπηρεσία της Πατρίδας και του Λαού

Γιώργος Μπέζος: ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΡΟΒΕΡΤΟ!!!
Ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος έγραψε στο facebook για το θάνατο του Ροβέρτου Σπυρόπουλου
«Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο άνθρωπος που με πήρε ουσιαστικά από το χέρι μικρό παιδί σαν ήμουν και μου έμαθε πραγματικά τι σημαίνει πολιτική, τι σημαίνει όραμα, τι σημαίνει προσφορά στο συνάνθρωπο, τι σημαίνει να αγαπάς τον τόπο σου και να προσφέρεις σ’ αυτόν, τι σημαίνει να αγαπάς τη γη και το περιβάλλον, τι σημαίνει να δημιουργείς και να ανοίγεις δρόμους……..άφησε ξαφνικά σήμερα την τελευταία του πνοή!!!
Για μένα πάντα Ροβέρτο, ήσουν και θα είσαι ο πολιτικός μου μέντορας!!!! Σου χρωστάω πολλά!!
ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!»

Κώστας Πανταζής: Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΣΛ και πρώην Γραμματέας νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής αναφέρει

«Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ένας ευπατρίδης.
Συνεργάστηκα μαζί του στενά τόσο την περίοδο που ήμουν Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και εκείνος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ όσο και όταν διετέλεσα Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ και εκείνος Διοικητής του ΙΚΑ. Η συνεργασία μας ήταν άριστη και η εμπειρία του πραγματικά τεράστια και διαφωτιστική.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Λουκάς Αποστολίδης: Ο Λάμπρος και ο Σπύρος θα σε περιμένουνε !
Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας με το ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και κουμπάρος του Ροβέρτου, Λουκάς Αποστολίδης, έγραψε

«Αγαπημένε Ροβερτο έφυγες νωρίς! . Φίλος ,κουμπάρος ,συναγωνιστής …ζήσαμε πολλούς αγώνες μαζί, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας . Μοιραστήκαμε μοναδικές Οικογενειακές σχέσεις με την Ελένη σου και τα παιδιά σου. Ζήσαμε ως υπεύθυνοι στο συνδικαλιστικό μοναδικές στιγμές για τη θεσμική κατοχύρωση δικαιωμάτων και ελευθεριών. Θεμελιώσαμε στη δεκαετία του ‘80 την συνδικαλιστική εκπαίδευση. Πορευτήκαμε αρκετές δεκαετίες μαζί και θα μνημονεύουμε την προσφορά σου. Για το τελευταίο αντίο θαμαστε δίπλα στην αγαπημένη σου οικογένεια και τα αδέλφια σου που ξεχωριστά τα αγαπούσες . Το συνδικαλιστικό του ΠΑΣΟΚ γίνεται πιο φτωχό .Ο Λάμπρος και ο Σπύρος θα σε περιμένουνε !Καλό δρόμο στο αιώνιο ταξίδι σου . Η μνήμη σου θάναι πάντα ζωντανή στη σκέψη και την καρδιά μας!»

Share.

Comments are closed.