Μήνυμα του Βασίλη Γιαννακόπουλου, του πρώτου σε σταυρούς Περιφερειακού Συμβούλου , με το Γιάννη Σγουρό

0

Την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων του Βορείου τομέα Αττικής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, κατέκτησε επάξια ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μετά την εκλογή του, ευχαρίστησε θερμά τις χιλιάδες των ψηφοφόρων που τον εμπιστεύτηκαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους. Διαβεβαίωσε όλους τους συμπολίτες του, ότι από αυτή τη θέση της αυτοδιοίκησης, θα είναι και πάλι δίπλα τους, δίνοντας καθημερινή μάχη για τη στήριξη, αλλά και τη βελτίωση καθημερινότητας.

Η δήλωση του περιφερειακού συμβούλου Βασίλη Γιαννακόπουλου έχει ως εξής:
«Αποτελεί ξεχωριστή τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη για μένα, η εκλογή μου στην πρώτη θέση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων της Παράταξής μας στο Βόρειο τομέα Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των βορείων Προαστίων της Αθήνας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τους δηλώνω, ότι θα τους εκπροσωπήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην Νέα υπό διαμόρφωση διοίκησης Περιφέρειας Αττικής.
Θέλω επίσης να διευκρινίσω ότι στη σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου δεν υπάρχει πλειοψηφία από μία παράταξη, θα απαιτηθούν συναίνεσης και προγραμματικές συγκλίσεις πάνω σε θέσεις, αρχές και πρόγραμμα για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας. Θεωρώ επίσης, ότι η Παράταξή μας θα είναι παρούσα το ίδιο μαχητική και αποφασιστική και στην επόμενη μέρα και με τις δυνάμεις της και την επόμενη μέρα και με τις δυνάμεις της θα αγωνιστεί, ώστε να διασφαλίσει, ότι δεν θα χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την Αττική και τους πολίτες της.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους δεκάδες συμπολίτες και φίλους που εθελοντικά μας βοήθησαν στον ωραίο αυτόν αγώνα, λέγοντας τους, ότι θα αισθάνονται περήφανοι για την επιλογή του στα επόμενα τέσσερα χρόνια

Share.

Comments are closed.