Πάτρα: Άγνωστοι κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά-καρφιά σε κατάστημα στην Τριών Ναυάρχων

0

Καταδρομική επίθεση από αγνώστους δέχθηκε λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Κυριακής γνωστό κατάστημα εστίασης στην Τριών Ναυάρχων, ανάμεσα σε Κορίνθου και Κανακάρη στην Πάτρα.
Ομάδα περίπου 15 ατόμων, με κράνη και κουκούλες για να μην είναι αναγνωρίσιμα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν σε θαμώνες του καταστήματος και στη συνέχεια έσπασαν το μαγαζί. Οι δράστες κατέβηκαν από το πάνω μέρος της πλατείας. 
Από τη μανία των αγνώστων δεν γλίτωσαν τα τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος και η τζαμαρία.
Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν βόμβα μολότοφ αλλά και καπνογόνα κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Από τη συμπλοκή, φέρεται να τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί, τον οποίο παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο, τη στιγμή που οι δράστες έσπαγαν τη τζαμαρία, τα τραπέζια και τα καθίσματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ταραχοποιοί είχαν πάρει ακόμη και τραπεζοκαθίσματα από άλλα καταστήματα της περιοχής, τα οποία πέταξαν στο συγκεκριμένο μαγαζί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για επίθεση με οπαδικό κίνητρο.
Επί τόπου έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά οι δράστες είχαν ήδη τραπεί σε φυγή. Στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της ΟΠΚΕ βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μάζεψε στοιχεία το κατάστημα.

Share.

Comments are closed.