Και ο Τσίπρας έκανε μετάταξη 4 άτομων στο γραφείο του και θα τους φορτωθεί ο επόμενος πρωθυπουργός!

0

Παρά τον σάλο για τις μετατάξεις και τις αποσπάσεις συγγενών, θυγατέρων και «κολλητών» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, παρά την ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τις «διασυνδέσεις», δηλαδή το σύζυγό της Θεόδωρο Δρίτσα και την αναγκαστική παρέμβαση του πρωθυπουργού ώστε να καταλαγιάσει ο θόρυβος, τώρα έρχεται άλλα βόμβα. Αποκαλύπτεται ότι εξυπηρέτηση των παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε και στο Μαξίμου και μάλιστα από το ίδιο το πρωθυπουργικό γραφείο..
Όπως προκύπτει από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 31 Μαΐου, και ενώ η χώρα βάδιζε ήδη σε πρόωρες εκλογές μετά τη συντριπτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα – του Αλέξη Τσίπρα (!!!) – μετατάχθηκαν στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού 4 μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, που οι πληροφορίες θέλουν όλοι να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μετατάξεις έγιναν λίγα 24ωρα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Και βέβαια τίθεται ευλόγως το ερώτημα, ποιος λόγος υπάρχει – εκτός από τακτοποίηση – να προστεθεί προσωπικό στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, δεδομένου ότι ο κ. Τσίπρας είναι ουσιαστικά υπό παραίτηση. Μπορεί από το μπουχό που σηκώθηκε μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ρουσφέτια στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας αντελήφθη το κόστος που είχε αυτή η υπόθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και να πάγωσε τις διαδικασίες στη Βουλή, αλλά πολλές από τις μετατάξεις, μεταξύ αυτών και δικές του, αυτές στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, είχαν ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και συνεπώς δεν μπορούσαν να ανασταλούν. Εδύ τεριάζει η λαίκή έκφραση «Θέλει η π@@@@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».

Ποιοι πήραν μετάταξη στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφερονται στο ΦΕΚ 925/31-5-2019/ΤεύχοςΓ’ έγινε μετάταξη των:  από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ο Λουκάς Αδαμ… κατηγορίας ΠΕ του κλάδου εφοριακών στη Γενική Γραμματείας Συντονισμού. Επίσης έκανε μετάταξη η Παγώνα Νερ…, κατηγορίας ΠΕ1, του κλάδου διοικητικού-οικονομικού, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού. Εξάλλου, έκανε μετάταξη η Μαρία Χουπ… του κλάδου Φυσικών, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής του υπουργείου Παιδείας, στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού. Τέλος, έκανε μετάταξη ο Μενέλαος Χαραλ… του κλάδου εφοριακών, κατηγορίας ΠΕ, από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζουμε όλα αυτά 31 Μαΐου, παραμονές του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και ενώ η χώρα βρισκόταν ήδη σε προεκλογική περίοδο για τις εθνικές εκλογές. 
Ως απόδειξη αυτών που γράφουμε δημοσιεύουμε και το ΦΕΚ που επαληθεύει τα γραφόμενά μας.

Πατήστε για να δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ

Share.

Comments are closed.