Ι.Π. Μεσολογγίου: «Αιχμαλωτίζοντας την Ομορφιά» – Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Στούμπου

0

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στις 9 το βράδυ εγκαινιάζεται στο Ιστορικό Μουσείο «Διέξοδος» η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Λεωνίδα Στούμπου με εικόνες που «αιχμαλώτισε» η μικρή φωτογραφική του μηχανή τσέπης τύπου Compact την προηγούμενη διετία, στο μαγευτικό τοπίο της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.
Το έργο του Λεωνίδα Στούμπου θα παρουσιάσουν ο καθηγητής φωτογραφίας και διδάκτωρ Σημειολογίας της Τέχνης Πολυδεύκης Ασωνίτης καθώς και η διακεκριμένη φωτογράφος και ειδική γραμματέας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Άντα Κάζαγλη ενώ για την προσωπικότητά του θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Η. Χαλαζιάς.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση (πλην Δευτέρας & Τρίτης) με ελεύθερη είσοδο από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Λεωνίδας Στούμπος γεννήθηκε το 1954 στο Μεσολόγγι και έχει σπουδάσει Μουσική. Είναι ερευνητής και δάσκαλος της Ελληνικής Λαϊκής Μουσικής. Έχει εργαστεί ως επαγγελματίας μουσικός στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Φωτογραφίζει ερασιτεχνικά από τη δεκαετία του ΄70. Εκθέτει για πρώτη φορά και οι φωτογραφίες του έχουν τραβηχτεί στο Μεσολόγγι την τελευταία διετία με μηχανή Compact τσέπης.

Share.

Comments are closed.