Ο Πολάκης για την Αρβελέρ «Έχετε δηλώσει υποταγή στον Μητσοτάκη» – Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε…

0

Με τον γνωστό του ύφος απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στα όσα είχε δηλώσει η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ.
«Όταν στέλνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που δεν ξέρουν όχι μόνο τι είναι η Ευρώπη και πώς δουλεύει αλλά ούτε μία ξένη γλώσσα, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Όταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες, συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί», είχε δηλώσει το 2017 η κυρία Αρβελέρ στην Καθημερινή.
Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει… απόψε με δύο χρόνια καθυστέρηση μέσω facebook.

Η ανάρτηση Πολάκη (σ.σ. η σύνταξη και η ορθογραφία διατηρούνται ως έχουν)
«Είπε η κυρία Πρύτανης που έχει δηλώσει “υποταγή” στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μάλιστα… αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει… ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος… ΥΓ: Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαι και Σταρ; Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπ κλπ; ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ. Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Αυτά και ΤΕΛΟΣ._»

Καλά, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, πότε θα αντιληφθείτε ότι πρέπει να τον μαζέψετε;
Πολύ ζημιά σας έχει κάνει μέχρι τώρα! 
Δεν μπορείτε να το καταλάβετε ή δεν σας αφήνει ο Αλέξης να αγγίξετε τον κολλητό του

Για του λόγου το αληθές και η ανάρτηση

Share.

Comments are closed.