Παύλος Χρηστίδης: Επιλογή του κ. Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ

0

Αρνήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ πως με την επιλογή τοποθέτησης του Γιώργου Καμίνη αντί του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, το ΚΙΝΑΛ γίνεται με τον τρόπο αυτό «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ».
«Ακριβώς το αντίθετο συμβολίζει», δήλωσε το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας πως «η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως και κάθε πρόεδρος κόμματος έχει την απόλυτη επιλογή για τον πρώτο στο Επικρατείας με ό,τι αυτό συμβολίζει».
«Το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει την διεύρυνση του χώρου, έχουμε ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «δίνουμε μια μάχη πέρα και πάνω από πρόσωπα, που έχει ως στόχο να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στο σχέδιο της ΝΔ».
«Θέλω επίσης να σας πως είναι επιλογή του κ. Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ», τόνισε ακόμα ο κ. Χρηστίδης, ενώ σχετικά με τον πολιτικό συμβολισμό της επιλογής Καμίνη, είπε πως «πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημένο δήμαρχο, που πέταξε την Χρυσή Αυγή έξω από τον δήμο επανειλημμένα, δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει αποδεχθεί την συμβολή του, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και έχει αποδεχθεί το πώς πρέπει να προχωρήσει από εδώ και μπρος».
«Ο κ. Βενιζέλος έκανε μια δήλωση και αυτή καθόρισε την στάση του, δεν τον απομακρύναμε, δεν θέλαμε να φύγει κανείς, θέλαμε να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη. Δεν το περιμέναμε», είπε ο κ. Χρηστίδης λίγο αργότερα στον ΣΚΑΙ.
Ο κ. Χρηστίδης τόνισε πως στόχος είναι «να ανοίξει μια πολύ μεγάλη πόρτα προς τους απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνδιαμορφώσουν μαζί τους μια προοδευτική απάντηση στα προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια και με τον διχασμό και με το αχρείαστο μνημόνιο
«Όλοι μαζί θα πετύχουμε πράγματα, πρόκληση είναι ο επαναπατρισμός όλων όσοι έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια και αυτό θα το πετύχουμε με την επιλογή Καμίνη στην πρώτη του επικρατείας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ με τις δηλώσεις Χρηστίδη

Share.

Comments are closed.