Χριστόφορος Βερναρδάκης: Πολύ δύσκολο να ανατραπεί το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

0

Σε ομολογία ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά στελέχη χρεώνουν την λάθος δημοσκοπική εικόνα που είχε το Μαξίμου τις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο κ. Βερναρδάκης χαρακτήρισε την κριτική που δέχεται ο ίδιος σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα περί απομόνωσης του πρωθυπουργού ευπρόσδεκτη μεν αλλά τις ερμηνείες που δίνονται «σαπουνόπερα». Διερωτήθηκε δε αν υπάρχει κάτι που μπορεί κάποιος να κρύψει στον πρωθυπουργό. «Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός που μιλάει με όλους τους ξένους ηγέτες, θεωρείτε ότι μπορεί κάποιος να τον απομονώσει;» είπε. 
Στο ίδιο πλαίσιο, ομολόγησε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα, παρότι θα δώσει τη μάχη με αυτό το σκοπό, αλλά… το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί.
Ο ίδιος μάλιστα επιχείρησε να εμφανίσει υποβαθμίσει το εύρος της διαφοράς αναφέροντας τα εξής: «Αν η διαφορά ήταν 15 και 17 μονάδες καταφέραμε να το μειώσουμε στο μισό έτσι δεν είναι;».

Share.

Comments are closed.