Παύλος Χρηστίδης: Από το «κομμένη η πλάκα» στο «κομμένη η προπαγάνδα»…

0

Το σύνθημα «κομμένη η πλάκα» χρησιμοποιήθηκε αρχικά από το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές, με στόχο να παροτρύνει τους πολίτες να πάνε στην κάλπη, ανεξάρτητα από το τι θα ψήφιζαν, και προτιμώντας προφανώς να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής.
Τώρα πια το σύνθημα αυτό επιστρέφει ελαφρώς διαφοροποιημένο, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Παύλο Χρηστίδη, να δηλώνει «κομμένη η προπαγάνδα», επαναλαμβάνοντας την ειλημμένη απόφαση του Κινήματος Αλλαγής για αυτόνομη πορεία.
«Κομμένη η προπαγάνδα. Η αυτόνομη πορεία του Κινήματος, με προγραμματικό λόγο και πολιτικό πλαίσιο δεν αμφισβητείται από κανέναν πια», υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για να συμπληρώσει με νόημα «πόσο μάλλον από τους συνοδοιπόρους των κ.κ. Κουντουρά, Κουίκ, Παπακώστα»…
Διότι στο Κίνημα Αλλαγής δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν τα επιχειρήματά τους περί κόμματος – «αχταρμά» για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επέλεξε να «αγκαλιάσει» στελέχη των ΑΝΕΛ, από την Έλενα Κουντουρά ως τον Τέρενς Κουίκ, άλλα της λεγόμενης «καραμανλικής πτέρυγας» της ΝΔ, όπως η Κατερίνα Παπακώστα κ.ο.κ.

Share.

Comments are closed.