Στο πλευρό του Καραλή η Στεφανίδη και η Κυριακοπούλου μετά την καταγγελία του για ρατσιστική συμπεριφορά

0

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου τάχθηκαν στο πλευρό του Εμμανουήλ Καραλή, μετά την καταγγελία που έκανε ο πρωταθλητής του επί κοντώ, σε βάρος του προπονητή Δημήτρη Κυτέα, για ρατσιστική συμπεριφορά.
Ο Καραλής κατήγγειλε τον Κυτέα στον ΣΕΓΑΣ– για δεύτερη φορά μάλιστα- για ρατσιστική συμπεριφορά στο πρόσωπό του. Σύμφωνα με τον πρωταθλητή του επί κοντώ, ο Δημήτρης Κυτέας είπε απευθυνόμενος σε αθλήτρια που μιλούσε με τον Καραλή «Εκτίθεσαι με το να βγαίνεις φωτογραφία με τον μαύρο».
Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, τόσο η Κατερίνα Στεφανίδη όσο και η Νικόλ Κυριακοπούλου τάχθηκαν στο πλευρό του Καραλή, με αναρτήσεις που έκαναν στα social media οι δύο σπουδαίες αθλήτριες του επί κοντώ.
«Και δεν είναι η πρώτη φορά», σχολίασε η Στεφανίδη αναρτώντας την είδηση.


«Μπράβο στον Εμμανουήλ Καραλή! Απαράδεκτο το συμβάν και ναι δεν είναι η πρώτη φορά. Ντροπή», ήταν το σχόλιο της Κυριακοπούλου, που απάντησε στην ανάρτηση της Στεφανίδη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα βγήκε εκτός των συνόρων, καθώς και η Αμερικανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Σάντι Μόρις ζήτησε, μέσω Twitter, από την Στεφανίδη να της εξηγήσει τι συμβαίνει. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κυτέας είναι προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη, με τον οποίο έχουν κερδίσει πολλές διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

 

Share.

Comments are closed.