Σε καμιά πενηνταριά άτομα μίλησε ο Τσακαλώτος στο Γαλάτσι και σε καμιά εκατοστή ο Μπελαβίλας στον Πειραιά

0

Δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις που έχουν τρομάξει τον Αλέξη Τσίπρα, σε σημείο να απειλεί πλέον με πρόωρες εκλογές, όπως αναφέραμε εδώ, σε περίπτωση που η ήττα στις ευρωεκλογές είναι μεγάλη.
Είναι και το μηνύματα που έρχονται από τις ανοιχτές συγκεντρώσεις τόσο του πρωθυπουργού, όσο και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η προσέλευση είναι μέτρια ως απογοητευτική.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι τελευταίες εμφανίσεις τόσο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, όσο και του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Νίκου Μπελαβίλα.
Παρ’ ότι ο υπουργός Οικονομικών, αν και διαθέτει αξιόλογη πρόσβαση στον κομματικό μηχανισμό και θεωρείται ισχυρό χαρτί για δημόσιες εμφανίσεις, ήταν καλεσμένος της τοπικής οργάνωσης Γαλατσίου του ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκδήλωση, αν και είχε προβλεφθεί και εξέδρα και μικροφωνική εγκατάσταση, η προσέλευση ήταν τόσο μικρή που τελικά οι οπαδοί του κόμματος περιορίστηκαν στο πεζοδρόμιο…
Ανάλογη ήταν και η εικόνα που έδωσε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μπελαβίλα στα Καμίνια. Παρά την κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού, παρά τους υψηλούς τόνους του υποψηφίου που έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι συμμετέχοντες στην ομιλία του Νίκου Μπελαβίλα ήταν μόλις μερικές δεκάδες οπαδοί λες και ήταν οικογενειακή γιορτή.

Share.

Comments are closed.