Ο Τσίπρας μεταφέρει με πούλμαν Ρομά στις ομιλίες για να μειώσει το άγχος της άδειας πλατείας

0

Αρχικά οι δημοσιογράφοι εντόπισαν το φαινόμενο της μαζικής μεταφοράς Ρομά, με πούλμαν, σε ανοιχτή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Λαμία.
Τότε είχε κάνει εντύπωση η δήλωση  του προέδρου των Ελλήνων Ρομά, κ. Χαλιλόπουλου, ότι πούλμαν ξεκίνησαν ακόμα και από την Ξάνθη, για να πάνε στην Λαμία.
Μα και η χθεσινή, επίσης μαζική μεταφορά Ρομά στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη δείχνει ότι το φαινόμενο δεν ήταν μεμονωμένο, αλλά οργανωμένο και συστηματικό. Και προδίδει την αγωνία του επιτελείου του πρωθυπουργού για τις εικόνες που θα δημοσιευθούν την επομένη της ομιλίας του, και τον φόβο των συνεργατών του κ. Τσίπρα για την εικόνα της άδειας πλατείας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival.gr, του Seleo.gr και άλλων ιστοσελίδων της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον 10 πούλμαν με Ρομά κατέφθασαν στη συμπρωτεύουσα από τις γύρω περιοχές, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού. Κρατώντας σημαίες και φανερά ενθουσιασμένοι με την εμπειρία, οι Ρομά κατέλαβαν τις θέσεις που είχαν προβλεφθεί για την παρουσία τους και πόζαραν για τις φωτογραφίες.
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας έκανε και ειδική αναφορά στην παρουσία τους, σημειώνοντας ότι «».τους καλωσορίζει, αφού δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πολίτες δεύτερης κατηγορίας
Ανησυχία στο Μαξίμου για την απογοήτευση των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ
Η μαζική μεταφορά Ρομά στις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα εντάσσεται σε ένα συνολικό σχέδιο που έχει θέσει σε εφαρμογή ο ΣΥΡΙΖΑ για να τονώσει το ηθικό των οπαδών και των ψηφοφόρων του, που βλέπουν ότι η μία μετά την άλλη οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν μεγάλη ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές.
Με ποσοστά μάλιστα -όπως η χθεσινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον Alpha, που έδωσε τη διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις 7,2 μονάδες– που προμηνύουν ήττα μεγάλων διαστάσεων για το κυβερνών κόμμα, που αναμφίβολα θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό.

Δείτε βίντεο από τη  μετακίνηση των Ρομά

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner