Μανώλης Χριστοδουλάκης: Οι εκλογές δεν κερδίζονται με ένα κόκκαλο στο τέλος της βάρδιας…

0

Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκη, μιλώντας στο “The Indicator” και ερωτηθείς κατά πόσον οι παροχές του Αλέξη Τσίπρα θα επηρεάσουν την ψήφο των πολιτών στις 26 Μαΐου υποστήριξε ότι «Οι εκλογές δεν κερδίζονται με ένα κόκκαλο στο τέλος της βάρδιας»
«Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο», είπε, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Τσίπρα του έχει πάρει δέκα μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης και δέκα μέρες πριν από τις εκλογές του επιστρέφει ένα και αυτό… κουτσουρεμένο.
Επίσης μίλησε και για «υποτιθέμενη 13η σύνταξη» υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση αύξησε κατά 800 εκατομμύρια την εισφορά υγείας των συνταξιούχων και κατά 266 εκατομμύρια τη συμμετοχή στα φάρμακα, ενώ έκοψε το ΕΚΑΣ και για «μερική μείωση του ΦΠΑ» δεδομένου ότι η ίδια την πήγε από το 13% στο 24%, ενώ θύμισε ότι η ίδια η κυβέρνηση συμφώνησε, υπέγραψε και ψήφισε τη μείωση του αφορολόγητου και συμφώνησε σε δύο δις περικοπή δαπανών για την Υγεία και την Παιδεία.
«Οι εκλογές δεν κερδίζονται με ένα κόκκαλο στο τέλος της βάρδιας», είπε, παραπέμποντας σε παλιότερες δηλώσεις περί «στραβής στη βάρδιά τους» για το Μάτι, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήρθε η ώρα των πολλών. «Οι ‘πολλοί’ λοιπόν δεν ξεγελιούνται. Και κατά γενική ομολογία …ήρθε η ώρα των ‘πολλών’»…

Share.

Comments are closed.