Δυστυχώς δεν γεμίζει πια τις πλατείες ο Τσίπρας

0

Το έχουμε πει κι άλλες φορές ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι στα κάτω του. Απόδειξη ότι για πολλοστή φορά και μόλις πέντε 24ωρα πριν την Κυριακή των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών-Δημοτικών εκλογών, δείχνει να μην μπορεί να «γεμίσει» πλατείες με κόσμο.
Πάντως οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις δείχνουν καθαρά τον νικητή των εκλογών με την ΝΔ να προηγείται καθαρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος το μόνο που παλεύει είναι απλώς για να μικρύνει την ψαλίδα της διαφοράς.
Και σαν να μην έφταναν αυτά στο επίπεδο της προπαγάνδας με τις συγκεντρώσεις, το κυβερνών κόμμα δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στον κρίσιμο χρόνο.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε προεκλογική ομιλία στη μισή κεντρική πλατεία της Λάρισας μια ς και η εξέδρα για την ομιλία Τσίπρα είχε στηθεί σχεδόν στο μέσο της κεντρικής πλατείας δείχνοντας τον «πανικό» των διοργανωτών να μην φανεί ότι «η πλατεία ήτανε άδεια», μα και κε΄λινο τον χώρο δεν το γέμισε πλήρως.
Η ίδια εικόνα εμφανίστηκε και στο Αγρίνιο, όπου καθυστέρησε η ομιλία να ξεκινήσει για πάνω από μιάμιση ώρα ώστε να γεμίσει ο χώρος.
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός που ανέβηκε στο βήμα στις 20.40μ.μ. (όταν πλέον είχε νυχτώσει) ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι η συγκέντρωση είναι συγκλονιστική και δείχνει ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη αποφασίσει για τις επικείμενες εκλογές! Το ερώτημα είναι τι απόφαση έχει πάρει ο λαός…

Share.

Comments are closed.