Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν 29χρονο που συμμετείχε στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων

0

Έναν 29χρονο άνδρα μαχαίρωσαν πριν από λίγο τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να ανήκουν στο αντιεξουσιαστικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.
Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Εκεί οι δράστες τον έπιασαν και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Η επίθεση έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα του πρακτορείου.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης. Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος είναι γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δείτε βίντεο της ιστοσελίδας Thestival.gr για την επίθεση με μαχαίρι

Share.

Comments are closed.