Φώφη Γεννηματά : Αναγέννηση του ΕΣΥ μόνο το Κίνημα Αλλαγής ξέρει να κάνει [Φωτό]

0

Το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία, αλλά και τους εμπορικούς δρόμους της περιοχής επισκέφτηκε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. «Μόνο το Κίνημα Αλλαγής ξέρει και μπορεί να κάνει την αναγέννηση του ΕΣΥ», δήλωσε η κ. Γεννηματά κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Αγία Όλγα στη Νέα Ιωνία. 
Συνοδευόμενη από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, Δημήτρη Ρολόγη, Ισμήνη Μώρου, Μένη Μαλλιώρη, τον υπεύθυνο του Τομέα Υγεία, Κώστα Μπαργιώτα και τον Παύλο Χρηστίδη η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «με την παρουσία μας εδώ θέλουμε να δηλώσουμε τη στήριξή μας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ. Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών και των εργαζομένων, στο έλλειμμα αξιοπρέπειας. Ένα δισ. κόβει ο κ. Τσίπρας τώρα από τις δαπάνες υγείας και ο κ. Μητσοτάκης μιλά και για νέες περικοπές».
«Δεν θα πάμε από την εγκατάλειψη του κ. Τσίπρα, στους πειραματισμούς του κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε, όπως ανέφερε το ant1news.
Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του περπάτησαν στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας, όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής.

Δείτε τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Share.

Comments are closed.