Φώφη Γεννηματά: Δέκα μήνες μετά το Μάτι, υπάρχουν οι ίδιες ελλείψεις, τα ίδια προβλήματα – Bόλτα στο Χαλάνδρι [Φωτό]

0

«Δέκα μήνες μετά την τραγωδία στο ΜΑΤΙ οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες παραμένουν γράμμα κενό», σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά πριν από λίγη ώρα αφού πραγματοποίησε επίσκεψη στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο Χαλάνδρι. Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος φαίνεται πως τίποτα δεν έχει βελτιωθεί και διορθωθεί.
«Στο και πέντε, την ώρα της μάχης προσπαθούν να αλλάξουν το σχέδιο διαχείρισης κρίσεων. Δεν έχουν αξιοποιήσει ούτε τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό, ούτε τους κοινοτικούς πόρους. Οι ίδιες ελλείψεις, οι ίδιες αδυναμίες, τα ίδια προβλήματα», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισημαίνοντας ότι «πάλι θα βασιστούμε στο φιλότιμο των ανθρώπων που ρίχνονται στη φωτιά, τους οποίους στηρίζουμε. Καλούμε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό έστω και τώρα να ενεργοποιηθούν. Όχι άλλα θύματα και καταστροφές».
Μετά την επίσκεψή της στη Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας η Φώφη Γεννήματα περπάτησε μαζί με τοπικά στελέχη και τον υποψήφιο δήμαρχο του ΚΙΝΑΛ για το Δήμο Χαλανδρίου, Γιώργο Θωμά, στους κεντρικούς δρόμους και την αγορά της περιοχής και συνομίλησε με τους πολίτες. Εν συνεχεία πέρασε από όλα τα περίπτερα που υπάρχουν στην πλατεία και ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίου. Ακολούθησε καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr στην αγορά του Χαλανδρίου

 

Share.

Comments are closed.