Παύλος Χρηστίδης στο One Channel: Εκτός πραγματικότητας το ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη

0

Επικριτικά σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για debate ανάμεσα στους κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στο νέο τηλεοπτικό σταθμό One Channel.
Ο κ. Χρηστίδης απαντώντας σε ερώτηση, στον σταθμό One Channel, επεσήμανε: «Υποτίθεται ότι θέλουν και διάλογο με τις προοδευτικές δυνάμεις. Είναι εκτός πραγματικότητας αυτά που λέει η κα. Σβίγγου και ο κ. Τσίπρας. Ο κόσμος έχει ανάγκη από έναν ανοιχτό διάλογο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας έχει αυτήν τη στρατηγική. Προφανώς επειδή φοβάται το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά».
Ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ επιθυμεί μια ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα, για τις λύσεις που προτείνει για τα προβλήματα, «για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικά προοδευτικός, ποιος έχει επιλέξει να συμπορεύεται με τον κ. Πολάκη, ποιος συγκυβέρνησε με τους ΑΝΕΛ τα τελευταία χρόνια και ποια είναι η δική μας στρατηγική όλο το επόμενο χρονικό διάστημα».
Παράλληλα, μίλησε για τις επικείμενες ευρωεκλογές, την πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, καθώς και για την τροπολογία για το αφορολόγητο.

Δείτε το βίντεο του One Channel

Share.

Comments are closed.