Καμαρώστε αριστερό ύφος: Ο Καρανίκας λογομαχεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών με πολίτες στη Θεσσαλονίκη και απαιτεί να σβήσει το βίντεο

0

Σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα ένα εκπληκτικό επεισόδιο δηλωτικό των δημοκρατικών λογικών που διαθέτουν κάποιοι από τους κυβερνώντες.
Τι ακριβώς έγινε; Μια κυρία μόλις είδε τον ειδικό σύμβουλο του γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα να πίνει το καφεδάκι του σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης, άρχισε να διαμαρτύρεται για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για «προδοσία».
«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» φώναζε η γυναίκα. «Αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι» απάντησε ο κ. Καρανίκας. «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» ανταπάντησε μεταξύ άλλων η γυναίκα.
Ο άνδρας που κατέγραφε το περιστατικό απευθύνθηκε και εκείνος στον σύμβουλο του πρωθυπουργού λέγοντάς του «Καρανίκα δεν έχεις καμία δουλειά στη Μακεδονία».
Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει. «Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά.

Τα λόγια είναι περιττά…

Δείτε το βίντεο, για να μη μας λέτε ότι είμαστε μονταζιέρα

Share.

Comments are closed.