Σοφία Πουλοπούλου: Ο κ. Πολάκης εκφράζει τον συντηρητισμό και την σάπια πολιτική ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ

0

Φαίνεται πως τον κ Πολάκη ούτε η Μ. Εβδομάδα τον αγγίζει.
Η πολιτική και οι πολιτικοί οφείλουν να επιδεικνύουν, πρωτίστως, προσωπικό και πολιτικό ήθος.
Να υπηρετούν σεμνά και ταπεινά αρχές, αξίες και ιδανικά.
Ο κ Πολάκης μπροστά στο πολιτικό συμφέρον, προσωπικό ή κομματικό, απαξιώνει προκλητικά την ύπαρξη και την προσωπικότητα ενός ΑΜΕΑ συμπολίτη μας, που με κόπο, αγώνα και θυσίες, κόντρα στις αντιξοότητες, στα εμπόδια και στις κοινωνικές ανισότητες που βιώνουν οι ΑΜΕΑ συμπολίτες μας, ακόμη και σήμερα, κατάφερε να περάσει στην ιατρική, να αποφοιτήσει με άριστα, να ασχοληθεί με τα κοινά και να επιλέξει να ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού, να αγωνισθεί και να προσφέρει στην πατρίδα του. 
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος λοιπόν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμιμου δικαιώματός του για διορισμό στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ.
Για τον κ Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς, η ισονομία, η αξιοκρατία, η ισότητα, η δημοκρατία, είναι αξίες κ ιδανικά του «παλιού».
Οι ίδιοι υπηρετούν το «νέο». 
Ως «νέο» λογίζονται μάλλον, οι αντισυνταγματικές τροποποιήσεις νόμων προκειμένου να υπηρετήσουν το προσωπικό ή κομματικό συμφέρον της κυβέρνησης, ενισχύοντας την τακτική του κομματικού στρατού και των πελατειακών σχέσεων.
Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες της (ν)τροπολογίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την εξασφάλιση του δικαιώματος των βουλευτών να διατηρούν την έδρα τους και το αξίωμά τους, όσο θα διεκδικούν μια θέση στην Ευρωβουλή. 
Την ίδια στιγμή ωστόσο, ένας δημόσιος υπάλληλος οφείλει να παραιτηθεί από την εργασία του και να αποποιηθεί τον μισθό του, για να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.
Αυτή είναι η ισονομία, η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ιδεολογία που πρεσβεύει και υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα μας κουνά το δάχτυλο «χτυπώντας» τον Στέλιο.
Αυτοί, που αδιαφορούν προκλητικά για τους νέους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους ΑμΕΑ συμπολίτες μας. 
Αυτοί, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι  ανήκουν στην Προοδευτική Αριστερά
Όλοι μας σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε την δική μας απάντηση στον κ Πολάκη, στον συντηρητισμό και στην σάπια πολιτική ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το οφείλουμε σε εμάς και στους συμπολίτες μας.
Η χώρα χρειάζεται άμεσα μια προοδευτική κυβέρνηση
Μια κυβέρνηση που στην πολιτική της ατζέντα στόχο θα έχει την πάταξη των παθογενειών, των αδικιών και των κοινωνικών ανισοτήτων
Μια κυβέρνηση που θα αγωνίζεται για μια υπερήφανη Ελλάδα, μια Ελλάδα αξιοκρατίας, ισονομίας και διαφάνειας.
Μια Ελλάδα προοδευτική.
Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστή και πάλι την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, όπως μόνο το έργο του ΠΑΣΟΚ, έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στη χώρα.
Μια από τις πλέον απαραίτητες και ικανές συνθήκες για να καταφέρουμε να χτίσουμε τη νέα αυτή εποχή, είναι η συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κοινά.
Νέων, όχι στην ηλικία, αλλά νέων στη σκέψη και στην δράση, χωρίς αποκλεισμούς.
Με τον Στέλιο ανήκουμε σε άλλους χώρους πολιτικά. Μας χωρίζει η ιδεολογία.
Μας ενώνει όμως ο σεβασμός στον συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη, η δημοκρατία, η ευγενής πολιτική άμιλλα, ο αγώνας και η διάθεση για προσφορά στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο.
Για αυτό Στέλιο σήμερα νιώθουμε την ανάγκη και είμαστε μαζί σου
Γιατί νιώθουμε την ανάγκη να καταδικάσουμε απερίφραστα τον ρατσισμό και την κάθε μορφής βία, από όπου αυτή κι αν προέρχεται.
Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας τιμήσει με την ψήφο του και να εκλέξει από κάθε πολιτική παράταξη, άξιους αντιπροσώπους του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην Ευρωβουλή.
Η Νέα Γενιά Τολμά, Μπορεί και Θα τα Καταφέρει!
Ζητάμε η ψήφος να είναι ψήφος στις Αρχές, στις Αξίες, στα Ιδανικά, με μοναδικό νικητή τον ελληνικό λαό!
Καλή επιτυχία Στέλιο και σε κάθε Στέλιο!

* Η Σοφία Πουλοπούλου είναι αναπληρώτρια δασκάλα στη Σύρο και
 Υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Πατήστε και δείτε τα 12 προηγούμενα άρθρα της Σοφίας Πουλοπούλου

Share.

Comments are closed.