Αποστάσεις Ρήγα από τον Παπαγγελόπουλο -Αρνείται να πει «πέτσινο» το σκάνδαλο Πετσίτη

0

Σαφείς αποστάσεις από τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη Βουλή ότι το σκάνδαλο Πετσίτη «είναι πέτσινο σκάνδαλο» πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας.
Μιλώντας στο Action 24 και στην εκπομπή «Αντιθέσεις», ο κ. Ρήγας, πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, κράτησε την ίδια γραμμή με το νυν γραμματέα Πάνο Σκουρλέτη λέγοντας πως όλα πρέπει να διερευνηθούν και να πέσει άπλετο φως.
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε εάν συμφωνεί με την δήλωση Παπαγγελόπουλου στη Βουλή, ότι το σκάνδαλο είναι πέτσινο απέφυγε να απαντήσει θετικά επιμένοντας ότι η δικαιοσύνη πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση.
«Ό,τι είναι, όλα να διερευνηθούν, όλα στο φως όλοι και όλα. Όλη η υπόθεση, την διερεύνηση της έχει αναλάβει η εισαγγελία, τα πάντα. Είναι προσωπικές κινήσεις αυτές που έχει κάνει τα πάντα να διερευνηθούν».
Σε συγκεκριμένη ερώτηση που του ετέθη αν «συμφωνείτε ότι το σκάνδαλο Πετσίτη είναι πέτσινο;» ο κ. Ρήγας είπε: «Δεν θα απαντήσω και δεν θα μπω στη λογική της δικαιοσύνης. Όλα στη δικαιοσύνη να πάει υπόθεση όπου πρέπει και να αποδειχθεί».

Share.

Comments are closed.