Έρχεται μετωπική σύγκρουση Κοτζιά-Καμμένου στη Βουλή

0

Φωτιά θα πάρει την Παρασκευή η αίθουσα της ολομέλειας καθώς εκεί θα μεταφερθεί η άγρια σύγκρουση του Πάνου Καμμένου με το Νίκο Κοτζιά.
Όπως αποφάσισε χθες η διάσκεψη των προέδρων στην συνεδρίαση της, η επίκαιρη επερώτηση των τεσσάρων ανεξάρτητων βουλευτών που ανήκουν στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συζητηθεί την Παρασκευή.
Την επερώτηση που κατατέθηκε στις 29 Μαρτίου υπογράφουν ο Πάνος Καμμένος, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς.
Είναι προφανές ότι ο Πάνος Καμμένος θα αναζωπυρώσει την κόντρα του με το Νίκο Κοτζιά και έχει ενδιαφέρον αν ο πρώην υπουργός εξωτερικών θα είναι παρών στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και θα ζητήσει το λόγο για να απαντήσει στον πρώην κυβερνητικό του εταίρο με δεδομένο μάλιστα ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του κ. Καμμένου.
Με βάση τον κανονισμό της Βουλής εφόσον η διεξαγόμενη συζήτηση αφορά υπουργό η υπουργείο στο οποίο έχει θητεύσει κάποιος εκ των βουλευτών που παρακολουθούν τη συζήτηση εξ αυτού του λόγου δικαιούται να λάβει το λόγο. Άρα είναι στη διακριτική ευχέρεια του κ. Κοτζιά αν θα το πράξει ή όχι.

Share.

Comments are closed.