Γιώργος Βαρεμένος: Να διαλευκανθεί η υπόθεση Πετσίτη

0

Και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, έρχεται τώρα να ρίξει το καρφί του εναντίον του Νίκου Παππά, για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 ο Γιώργος Βαρεμένος σημείωσε ότι «ο,τιδήποτε χρήζει διαλεύκανσης πρέπει να διαλευκανθεί», προσθέτοντας και το δικό του λιθαράκι στο μπαράζ της κριτικής που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Νίκος Παππάς, για τις δραστηριότητες του πρώην συνεργάτη του και τις υπόγειες διαδρομές του χρήματος.

Φλαμπουράρης Πετσίτης Τσίπρας

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος πήρε αποστάσεις από τον Νίκο Παππά σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει τις σχέσεις του με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, τον άνθρωπο που τον συνόδευε στο περίφημο ταξίδι του στην Βενεζουέλα και τον δικηγόρο μέσω των συνεργατών του οποίου δέχθηκε σημαντικά ποσά στους λογαριασμούς του ο Μανώλη Πετσίτης.
Όμως ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε λίγες ώρες μετά το χτύπημα του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη οτι «όλα είναι προς διερεύνηση. Ο κόσμος επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η παραμικρή σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις».
Εκτός όμως από τους παραπάνω εναντίον το κ Παππά έχουν στραφεί και ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος με άρθρο του στα Νέα στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων «ειδικά για τα στελέχη των κομμάτων κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα εάν δεν το αποδεικνύει η συμπεριφορά του, οι παρέες του, η στάση ζωής του», αλλά και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μουζάλας, γεγονός κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να στηρίζει τον «κολλητό του» κ. Παππά.

Share.

Comments are closed.