Αγία Παρασκευή: Ο Γιάννης Μυλωνάκης – «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο και συζητά με τους πολίτες

0

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019, στις 12μ.μ., η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» προσκαλεί τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής στην οδό Αγίου Ιωάννου 35,  όπου θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, θα παρουσιάσει τους βασικούς προγραμματικούς άξονες των «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα δώσουν τη εκλογική μάχη για ένα νέο ξεκίνημα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
«Λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η δημοτική παράταξη “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” δίνει ένα ακόμη “ραντεβού” με τους πολίτες, όσους τη στηρίζουν και όσους θα ήθελαν να τη γνωρίσουν από κοντά» δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης και προσθέτει, απευθυνόμενος στους συνδημότες του: «Θα είμαστε εκεί για να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις μας, αυτούς που θα τις υπηρετήσουν ως νέα διοίκηση, εάν τους επιλέξετε, αλλά και για να συζητήσουμε μαζί σας όλα όσα μας απασχολούν για το μέλλον της πόλης μας».

Share.

Comments are closed.